Mijn blogs zijn open, puur, eerlijk en gewoon zoals ik het ervaar. Door mijn kwetsbaarheid te tonen, hoop ik dat anderen ook hun eigen kwetsbaarheid durven te tonen. Want alleen dan ontstaat er een echt gesprek, echte verbinding en een opening voor vernieuwing, verandering, creativiteit en magie.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs? Schrijf je dan in voor de
nieuwsbrief!
Stacks Image 2852

De gekheid van het leven

Ah wat zie ik nu? Rennende kippen zonder kop! Ik zit in stilte na een paar heftige dagen van innerlijke processen. En als sjamaan/energiewerker ben ik in staat om vanuit verschillende dimensies (lagen van energiefrequenties) naar bepaalde situaties te kijken. Als een adelaar vlieg ik door de lucht en kan ik vanuit een hoger perspectief, ofwel hoger bewustzijn, naar beneden kijken en observeren wat er gebeurt op de wereld of in een bepaalde persoonlijke situatie. En vandaag zag ik een mooi, grappig maar eigenlijk ook bizar beeld dat ik graag met je deel.
Lees meer...
Stacks Image 3086

EEN NIEUW LEVEN, EEN NIEUW BEGIN!

Degenen die me al langer kennen, weten als geen ander dat ik altijd rondliep met fysieke klachten. Mijn lichaam gaf aan waar ik te ver ging, waar mijn trauma’s zaten, waar het niet in balans was, wat niet klopte. Jaren heb ik me beziggehouden met heling om mezelf te verlossen van pijnen in mijn lijf. De helingen hielpen me, klachten verdwenen, maar er kwamen altijd weer nieuwe bij.
Lees meer...
Stacks Image 3060

Besef dat jouw hart goud waard is voor deze wereld

De wereld staat op zijn kop! Aan alle kanten schudt het. In de natuur, in de politiek, schoolsystemen die niet meer passen, discussies over vaccinatiebeleid, bevolkingsgroepen die gaan protesteren tegen welk systeem dan ook, omdat het zo niet langer kan. Soms worden ons verschrikkelijke beelden getoond en deze hebben invloed op ons.
Lees meer...
Stacks Image 3047

KIBOKO stopt, de cirkel is rond

Afgelopen week kwam ik tot het inzicht dat ik de stappen, waar KIBOKO voor staat, heb doorlopen en dat het tijd wordt om met iets nieuws te beginnen. De cirkel is rond.
Lees meer...
Stacks Image 3026

BE AND OWN YOURSELF

Wow wat een maand. Ik had nooit durven dromen dat ik op mijn aanbod zoveel reacties zou krijgen en dat mijn agenda afgelopen maand helemaal vol zou staan met afspraken. Het was genieten, het stroomt eindelijk na al die jaren van innerlijk werk! En zo gaaf dat dit nu ook allemaal bij mij aan huis, op mijn krachtplek, de schouw, mag plaatsvinden. Wie had dat een jaar geleden kunnen bedenken? Nou ik niet.
Lees meer...
Stacks Image 3000

Een rouwbrief naar mijzelf

Soms zijn er van die momenten dat je niet meer
weet wie of wat je bent, wat je kan, wat je te doen hebt,
waar het naar toe gaat.
Een periode van totale leegte,
een leegte die ik alleen maar kan accepteren,
hoe lastig ook.
Lees meer...
Stacks Image 2987

Mother Rainbow

Wat heeft het lang geduurd voordat ik weer van me kon laten horen. Dat het zo stil was betekent niet dat er niks is gebeurd.
Lees meer...
Stacks Image 2891

Improving people's lives

Ik vind het persoonlijk wel een ding. Je moet als ondernemer vooral zichtbaar zijn, want als je dat niet bent, dan weet niemand wat je doet en wie je bent, en kun je ook geen omzet binnen halen.
Lees meer...
Stacks Image 2930

Ken je mij, wie ben ik dan?

Ken je mij, wie ben ik dan? De eerste regel van het prachtige lied van Trijntje Oosterhuis. Een lied dat mij raakt, omdat ik jarenlang eigenlijk niet wist wie ik was.
Lees meer...
“Wees geen poel met stilstaand water, maar een bron die overstroomt.”

- Paulo Coelho -