WAT IS MEESTERSCHAP?

Meesterschap betekent voor mij dat je volledig in staat bent om in elke situatie bewust te reflecteren en te kiezen wat je wil, loslaat, laat zijn en wil manifesteren. Zonder een oordeel over jezelf en de ander te hebben. Dat je in staat bent alles aan te kijken wat er is en wat je tegenkomt op je pad. Hoe vreemd dat ook mag lijken. Dat je ziet dat het leven één grote leerschool is, die nooit ophoudt. Dat mensen en/of situaties die je tegenkomt juist jouw tegenpool of trigger zijn om je te helpen in je volledige kracht te gaan staan. Dat jouw unieke gave/talent de wereld in mag! Dat je beseft dat je nooit alleen bent en dat je begeleid wordt vanuit het universum. Dat gelijkwaardigheid en samenwerking essentiële elementen daarin zijn. Dat je altijd in verbinding bent met jezelf en alles om je heen. Dat het gaat om liefde en levenskracht te laten stromen van het kleinste deeltje in je lichaam tot in het verre universum. Ja gewoon dat!

Word je hier ook een beetje stil van? Raakt dit jou diep vanbinnen? Dan wordt het misschien wel tijd om jouw meesterschap in de wereld te zetten.

“Wees meester en vormgever van jezelf.”

- Nietzsche -

ONTWIKKEL JOUW MEESTERSCHAP

Werk jij al als coach, therapeut, healer, systemisch werker of trainer en wil jij jouw meesterschap verder ontwikkelen? Dan begeleid ik je graag naar the next level door jou te leren hoe je verbindt met jezelf, het onbewuste, het ongeziene en de natuur. Je ontdekt hoe je je eigen bron aanboort van waaruit jouw liefde en levenskracht gaat stromen. Je zult zien hoe jij magie toevoegt aan het leven van jouw cliënten. Je leert namelijk om andere vragen te stellen, andere keuzes te maken vanuit een verhoogd bewustzijn. Ik help je om je eigen bewustzijn te verhogen en dan gebeuren er dingen die je met je hoofd echt niet kunt verklaren. Ik sta zelf nog dagelijks versteld en ben gestopt met alles te willen begrijpen.

Vanuit het vertrouwen in jezelf maak je een stevige verbinding met het universum en de aarde die jou alles geeft wat je nodig hebt. Dit wordt de reis van je leven! Je gaat vanuit deze verbinding leven zoals je echt bent en jouw potentie neerzetten in jouw eigen werk, op de manier die past bij jou. Jouw eigen intuïtieve wijsheid in combinatie met de inspiratie en de energie van het universum en de natuur hier op aarde maakt dat dit een reis is die je dichter bij jezelf brengt als nooit tevoren en die jou leidt naar je ware bestemming. 

Is dit waar je naar verlangt? Neem dan contact met me op om af te stemmen waar de reis naartoe kan gaan, wat past bij jouw pad.
“Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt.”

- Marianne Williamson -