WERKEN MET ENERGIE

Een mens bestaat uit verschillende lichamen/lagen: een fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel lichaam. Met het ‘oude’ coachen richtten we ons vaak maar op een van deze lagen (meestal het mentale en/of emotionele stuk), maar we mogen ons richten op alle lagen, omdat alles met elkaar is verbonden en jouw lichaam benaderd mag worden als één geheel. En ieder mens is uniek! Eigen ervaringen, familiepatronen en vorige levens bepalen dat ieder mens zijn eigen unieke begeleiding en heling nodig heeft.

Voordat we samen aan de slag gaan, voel ik in op jouw situatie en vraag, in welke laag blokkades aanwezig zijn. Ik kan samen met jou de blokkades helen die we met ons eigen ‘verstand’ niet kunnen wegnemen. Tijdens een sessie werk ik in het hier en nu en ben ik verbonden met mijn eigen wijsheid en de wijsheid van het universum. Ik probeer een verstoord evenwicht weer in balans te brengen, zodat jij weer in je eigen kracht kan komen. Ook kan ik je leren hoe je jezelf kan helen, wat uiteindelijk het meest effectief is!

Door op je in te voelen, komt er ook een passende begeleiding, specifiek voor jou, precies wat jij op dat moment nodig hebt!“Achter jouw angsten en overtuigingen, ligt een bron van magie.”

- Mirjam van den Boezem-Wijffels -

Je hoeft niet meer bang te zijn 
Dat is oud 
Je mag nu gaan 
De wereld wacht op jou 
Ga de poort maar door 
Durf en omarm wat je daarbij tegenkomt 
Loop je pad maar, stap voor stap, naar voren door de gouden poort 
Niets houd je meer tegen 
Stap, reis en heel 
De wereld ligt voor je open
HET IS NU TIJD VOOR JOU!

Aan de hand van een (gratis) intakegesprek – persoonlijk, via Skype of telefonisch - voel ik in op jouw situatie en vraag, wat jij nu nodig hebt. Dat kan een opstelling zijn, een helingsessie op afstand, een coachwandeling in de natuur, een diepgaande heling in mijn praktijk of begeleiding om jou te leren hoe je met energie en je vraagstukken om kan gaan. Een combinatie van verschillende vormen van (energetische) coaching en (zelf)heling is natuurlijk ook mogelijk.
De sessies vinden vaak plaats in mijn praktijk in Oosterhout (Noord-Brabant), maar kunnen ook op een andere fijne plek, zoals in de natuur, plaatsvinden. Het is afhankelijk van wat we samen te doen hebben. 

Na een sessie voel je je vaak verlost of bevrijd. Je bent een bepaalde angst of emotie kwijt. Je bewustzijnsniveau is vergroot en je bent beter in staat om jouw eigen ruimte en kracht weer te voelen en deze als vernieuwde energie weer in te zetten voor jezelf en in je omgeving. Je komt steeds meer in verbinding met jouw unieke kracht. Je maakt hierna andere keuzes die beter aansluiten op dat wat je echt wilt. De magie in jouw leven wordt weer zichtbaar.
Wil je weten met welke vragen en klachten anderen naar mij toekomen? En hoe ze een heling of coachsessie hebben ervaren? Lees hier verder…Ik denk dat we zijn doorgeslagen in ons rationele brein. We hebben niet meer geleerd om naar het gevoel te luisteren. Gelukkig verandert de energie. Daarom is het nu de tijd dat we met z’n allen het ‘oude denken’ loslaten en het ‘nieuwe voelen’ mogen toelaten.

Mirjam van den Boezem-Wijffels


“Mirjam is als energetisch coach buitengewoon betrokken en onderscheidt zich door een holistische en resultaatgerichte kijk op het functioneren van zowel individuen, teams als organisaties. Werken met Mirjam makes a difference.”

- Patrick Scholtemeijer -